Ηλιούπολη: Προστατευτικά «plexiglass» στα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Ν/Α Αττικής

Εντός των τειχών 02 Σεπτεμβρίου 2020

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αποτελούμενο, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Ηλία ΒΡΕΝΤΑ και το Γενικό Γραμματέα Νίκο ΚΟΡΟΜΗΛΑ βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους αστυνομικούς των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά της όρια.

 

Αυτή τη φορά τοποθετούνται «plexiglass» προκειμένου να προστατευθούν οι αστυνομικοί που έρχονται σε επαφή με πολίτες, αλλά και να αποτραπεί όσο είναι δυνατό η διασπορά του ιού COVID-19. 

 

H Ένωσή μας, που από το πρώτο κύμα της πανδημίας ήταν δίπλα στους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της μοιράζοντας γάντια, μάσκες, απολυμαντικό υλικό, αλλά και απολυμαίνοντας τις Υπηρεσίες και τα οχήματα αυτών, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους στο δεύτερο κύμα έξαρσης του ιού, όχι μόνο με προτάσεις και ανακοινώσεις, αλλά ουσιαστικά και έμπρακτα.

 

 

 

 Τοποθετήθηκαν προστατευτικά «plexiglass» στα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Αλίμου, Ηλιούπολης, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στην Υ.Α.Ν/Α.Α., καθώς και στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, στο Τμήμα Διαβατηρίων Νοτιοανατολικής στη Γλυφάδα, στο γραφείο A.F.I.S., στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής και έπεται η τοποθέτηση σε όλες τις υπόλοιπες Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

Η προμήθεια των προστατευτικών «plexiglass» έγινε με άμεσες ενέργειες του Προεδρείου της Ένωσης και υπό της χορηγίας του εφοπλιστή, κ. Αθανασίου ΜΑΡΤΙΝΟΥ, με τη συμβολή της UNESCO Νοτίων Προαστίων και της Προέδρου της Σούλας ΚΟΚΟΛΕΤΣΙΟΥ.
 
Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Προεδρείου της Ένωσης.
 
Δεν αναμένουμε τις εξελίξεις, τις δημιουργούμε!

Προβλήθηκε 740 φορές

Βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Νταρζάνος, 38 ετών.

Ο αναζητούμενος, που έμενε προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Παράκαμψη της γραμμής 206 λόγω εργασιών αποξήλωσης οικίσκου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 90 τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

Προκειμένου να υλοποιηθεί η αποξήλωση του οικίσκου, θα πρέπει να γίνει μικρή παράκαμψη της γραμμής 206 για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (19 Μαΐου 2025, από 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.)