Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο δυστύχημα ενεπλάκησαν πέντε οχήματα και μία μοτοσικλέτα, όπου ο οδηγός της έχασε τη ζωή του.

Την ίδια ώρα κατά την οποία η κίνηση γινόταν μετ' εμποδίων, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για να τού παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα, όμως, με τη διοίκηση του νοσοκομείου, τελικά, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δεν είχε γίνει γνωστό το εάν υπήρχαν τραυματίες από την –σύμφωνα με πληροφορίες- καραμπόλα που σημειώθηκε στο ίδιο σημείο.

Με πληροφορίες από Έθνος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, 01:46
www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 677 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.