Για απαγωγή και ληστεία σε βάρος ενός πολίτη στην Αργυρούπολη κατηγορείται ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία πεζών περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr και του ΣΚΑΙ, το πρωί της Δευτέρας, ο αστυνομικός και ο συνεργός του εισέβαλαν σε κατάστημα ζήτησαν από το θύμα τους να τον ακολουθήσουν με το πρόσχημα πως θα τον οδηγούσαν στο αστυνομικό τμήμα για μια προσωπική του υπόθεση.

Αντί αυτού όμως τον μετέφεραν σε σπίτι της περιοχής και του αφαίρεσαν 40.000 ευρώ.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το θύμα του έδειξαν και σακουλάκια με ποσότητες ναρκωτικών.

Μόλις απελευθερώθηκε το θύμα, ενημέρωσε την αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν μετά από καταδίωξη και αυτή την ώρα εξετάζονται.

πηγή 

Προβλήθηκε 544 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.