Όπως ανακοινώνει η Τροχαία, την Τετάρτη 09.09.2020 και ώρα 21:45΄, επί της οδού Ομ. Σκυλίτση, στο ύψος της εξόδου προς Ν.Π.Λ. Ποσειδώνος και Π.Π.Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Πειραιά, δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρώματος γκρι, μάρκας PIAGGIO, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς, στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139264, 210-4139270 και 210-4177700.
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020, 12:25
Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.
Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας
Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.