5&6/9/20- 5ο διήμερο αφιέρωμα στην Πικροδάφνη 
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 – Εκδήλωση
Αφιέρωμα στο μεγαλύτερο ρέμα των Νοτίων προαστίων, που βρίσκεται σε φυσική κατάσταση και κινδυνεύει με αποψίλωση και επένδυση με συρματοκιβώτια, που σημαίνει μεγάλη οικολογική καταστροφή και μεγαλύτερο πλημμυρικό κίνδυνο για τις πόλεις που διασχίζει!

21 Οκτωβρίου 2020 εκδικάζεται η προσφυγή οργανώσεων, συλλόγων και πολιτών στο ΣΤΕ, για την ακύρωση των έργων, μετά από 5 αναβολές. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.
 
Ευχαριστούμε πολύ τους προσκεκλημένους ομιλητές, την κ. Νικολοπούλου – Σταμάτη Πολυξένη και τους κ.κ. Δημήτρη Θεοδοσόπουλο και Μαρτίνο Γαίτλιχ, που με τις ενημερωμένες και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις τους αλλά και προβληματισμούς, έδωσαν ουσιαστικό περιεχόμενο σ’ αυτή την εκδήλωση!
 
Ευχαριστούμε πολύ τους καλλιτέχνες, τις κυρίες Μαριέττα Σαρρή και Δέσποινα Παναγιώτου και τους κυρίους Πασχάλη Τσέρνα και Θωμά Δρόσο, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συμμετέχουν στην εκδήλωσή μας αυτή με υπέροχες φωνές και όμορφα μουσικά ακούσματα! 
 
Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε! Λυπούμαστε μόνο, που λόγω των μέτρων προστασίας για covid 19, δε μπορούσαμε να επιτρέψουμε περισσότερους από 50 συμμετέχοντες…
 
Ευχαριστούμε πολύ την ασφαλιστική εταιρεία “ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ” για τη χορηγία της, που για μια ακόμη φορά μας στήριξε σημαντικά για τη σωστή διοργάνωση της εκδήλωσης.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ
 
 
IMG_1344.JPG

 

 

Ευαγγελία Δημητρίου
 

--

      Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
      Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
      Τ.:2109730215-K.:6944683652
      F.: 2118005508, 2109718162
      
kin.pol.il@gmail.com
      
http://
www.kipi.gr
      Facebook:
 Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 1102 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.