Συνεργοί με την Ηλιούπολη 
 
Σε λίγες ώρες το πρώτο κουδούνι ηχεί σε όλα τα σχολεία της χώρας σημαίνοντας την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. Μια ιδιαίτερη σχολική χρόνια που ξεκινάει με μεγάλες υγειονομικές προφυλάξεις ή και επιφυλάξεις για το αποτέλεσμα των μέτρων που τελικά πάρθηκαν ή δεν πάρθηκαν. 
 
Το Υπουργείο Παιδείας δεν εισάκουσε τις δίκαιες διεκδικήσεις ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας για ολιγομελείς τάξεις και αύξηση του διδακτικού προσωπικού, επιλέγοντας να αντιμετωπίσει το άνοιγμα των σχολείων μόνο με υποχρεωτικές μάσκες και παγουρίνα. 
 
Η υπουργός συνεχίζει να εμπαίζει εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές/μαθήτριες και να υποβαθμίζει σταθερά το δημόσιο σχολείο, στέλνοντας εγκυκλίους στο παρά πέντε και μιλώντας για πλήρη ετοιμότητα ενώ σε πολλά σχολεία της χώρας υπάρχουν κενά στο διδακτικό προσωπικό καθώς και στην καθαριότητα. 
 
Αν και το πρώτο κουδούνι θα ηχεί λοιπόν λίγο παράτονα φέτος, ευχόμαστε καλή σχολική χρόνια σε όλες και όλους και κουράγιο, υπομονή και έμπνευση στους/στις εκπαιδευτικούς μας. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, γονιό και εκπαιδευτικό που δίνει τον καθημερινό αγώνα του μέσα και έξω από το σχολείο.
 
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
 
Φοράμε τη μάσκα μας! 

Προβλήθηκε 533 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.