Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης

Οι επιχειρηματίες της καφετέριας Garage επικοινώνησαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης και ενημέρωσαν για το κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο της καφετέριας, διευκρινίζοντας, ότι τόσο η ανακοίνωση του περιστατικού, όσο και η απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο του καταστήματος έγινε με δική τους πρωτοβουλία και προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία κανενός από τους πελάτες και τους εργαζομένους και να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις (η πρώτη έγινε σήμερα και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 16/9) και ο έλεγχος (τεστ) σε όσους υπαλλήλους ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο κρούσμα.

Επίσης, για να μην γίνονται παρανοήσεις, διευκρινίζεται ότι το κρούσμα στην καφετέρια Garage και στο Δημαρχείο Ηλιούπολης είναι ένα, καθώς υπάρχει σχέση εργασίας του συγκεκριμένου ανθρώπου τόσο με το κατάστημα Garage, όσο και με την Δήμο Ηλιούπολης. 

πηγή

Προβλήθηκε 1991 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.