Έλενα Καπίρη 
Δημοτικός Σύμβουλος 2011-2019
 
Συνεδριάζει αύριο (16.09.2020), το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.
 
Δεν έχει πραγματοποιήσει καμία άλλη συνεδρίαση, στα θέματα περιλαμβάνεται η έγκριση  Προϋπολογισμού του 2020 και τα εισηγητικά στάλθηκαν στις 19:44 σήμερα.(15.09.2020).
 
 
Προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα: μετά το κρούσμα κορονοϊού στο Δημαρχείο οι εργαζόμενοι και η διοίκηση δεν πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και να παραμείνουν σε απομόνωση μέχρι να πάρουν τα αποτελέσματα; 
 
Υπενθυμίζω ότι πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου είναι ο δήμαρχος.
 

Πηγή  

Προβλήθηκε 213 φορές

Ούτε μία ενημέρωση από τον Δήμο...

Με σοβαρότητα και αίσθηση της ευθύνης ο Δήμος Ηλιούπολης παίρνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες, για πιθανά πρόσθετα μέτρα, που θα αφορούν την γενικότερη λειτουργία του Δήμου.

Ιχνηλατήσεις στον Δήμο Ηλιούπολης. Τα αποτελέσματα;

Μετά την ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού, ανεστάλη η λειτουργία του Δημαρχείου Ηλιούπολης για Τρίτη και Τετάρτη, 15 &16/9/2020, για την προληπτική προστασία των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του Δήμου.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ; - Νίκος Σύψας: «Δεν αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας στο σπίτι, φοράμε την μάσκα αν μας πλησιάζουν».

Ο Νίκος Σύψας άφησε άφωνο το πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ με τη σύστασή του να μην αγκαλιάζουμε και φιλάμε τα παιδιά μας στο σπίτι και να φοράμε μάσκα όταν μας πλησιάζουν.