Καισαριανή: 2 κρούσματα κορονοϊού σε λύκειο! Κλείνει για 10 μέρες

Στα πέριξ 16 Σεπτεμβρίου 2020

Κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στο 2ο Λύκειο στην Καισαριανή, σημαίνοντας συναγερμό σε καθηγητές και μαθητές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, θετικοί στον ιό είναι η διευθύντρια του σχολείου και ένας καθηγητής. Φαίνεται πως ήδη από τον αγιασμό την Δευτέρα ήταν γνωστό ότι υπάρχει κρούσμα, ωστόσο με την επιβεβαίωση και του δεύτερου πάρθηκε η απόφαση.
Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγη 

Προβλήθηκε 940 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.