Πριν από 7 χρόνια – 18/09/13 – ο Παύλος Φύσσας δέχεται επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και δολοφονείται από τον ταμία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά, παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Η δίκη των νεοναζί δολοφόνων του ολοκληρώνεται σύντομα, με την απόφαση να αναμένεται στις 7 Οκτώβρη. Μετά την 5ετή διαδικασία κατά την οποία παρουσιάστηκε πλήθος επιβαρυντικών στοιχείων και ντοκουμέντων που κατακεραυνώνουν το φασιστικό μόρφωμα μπορούμε να βροντοφωνάξουμε: Δεν είναι αθώοι!

 

 

 

 
Η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη καλεί στην αντιφασιστική πορεία 

Παρασκευή 18/09/20 στις 17:00

στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Προστατεύοντας τον εαυτό μας και την κοινότητά μας, πρωτίστως τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας, φορώντας μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις, δίνουμε ξανά τη μάχη για μια κοινωνία χωρίς την εθνικιστική χολέρα που δολοφονεί μες την νύχτα.

Τη φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμάμε πάντα!
 
 

 

Πηγή

Προβλήθηκε 79 φορές

«ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, το δίκτυο του ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς, διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων».

Δήμος Ηλιούπολης: Εντοπίστηκαν σήμερα 2 θετικά κρούσματα.  Ένα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και ένα στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Σήμερα εντοπίστηκαν 2 οικογενειακά σχετιζόμενα θετικά κρούσματα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Έγκριση  δαπάνης  για ''Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων κ.λ.π.''

Αποφασίζουμε: Την έγκριση της δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους συνολικού ποσού εκατόν είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ (123.000,00 €), για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων κ.λ.π.»

Η Δημοτική Κίνηση''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' για δημοσίευμα.

Στις 10/10/2020 αναρτήθηκε στον ιστότοπο «ΝΟΤΙΑ.GR» κείμενο που προσβάλλει βάναυσα τους θεσμούς και τη λειτουργία του Δήμου Ηλιούπολης, καθώς και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.