ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: Κάλεσμα στην αντιφασιστική πορεία Παρασκευή 18/09/20 στο Κερατσίνι

Εντός των τειχών 18 Σεπτεμβρίου 2020

Πριν από 7 χρόνια – 18/09/13 – ο Παύλος Φύσσας δέχεται επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και δολοφονείται από τον ταμία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά, παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Η δίκη των νεοναζί δολοφόνων του ολοκληρώνεται σύντομα, με την απόφαση να αναμένεται στις 7 Οκτώβρη. Μετά την 5ετή διαδικασία κατά την οποία παρουσιάστηκε πλήθος επιβαρυντικών στοιχείων και ντοκουμέντων που κατακεραυνώνουν το φασιστικό μόρφωμα μπορούμε να βροντοφωνάξουμε: Δεν είναι αθώοι!

 

 

 

 
Η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη καλεί στην αντιφασιστική πορεία 

Παρασκευή 18/09/20 στις 17:00

στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Προστατεύοντας τον εαυτό μας και την κοινότητά μας, πρωτίστως τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας, φορώντας μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις, δίνουμε ξανά τη μάχη για μια κοινωνία χωρίς την εθνικιστική χολέρα που δολοφονεί μες την νύχτα.

Τη φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμάμε πάντα!
 
 

 

Πηγή

Προβλήθηκε 1329 φορές

Μιά διαδικτυακή καταγγελία για προβλήματα στο 4ο Γ.Ε.Λ. Ηλιούπολης

(Κατερίνα Μπούνου) Ο δήμος Ηλιούπολης ζήτησε, απο 2/9 να τον πληροφορήσουμε για το πλήθος των τμημάτων και το πλήθος των αιθουσών διδασκαλίας που διαθέτουμε προκειμένου τα όποια ζητήματα να αντιμετωπίσουν νωρίς. Έτσι νόμιζα εγώ; έτσι νόμιζα.