Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι κληρώσεις του Κυπέλλου ανδρών – γυναικών, καθώς και οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων ανδρών – γυναικών, αγοριών Κ21 (πρώην εφήβων), κοριτσιών Κ20 (πρώην νεανίδων), αγοριών Κ18 (πρώην παίδων) και κοριτσιών Κ18 (πρώην κορασίδων).
🔵🏐Η γυναικεία μας ομάδα στο Κύπελλο κληρώθηκε αντίπαλος με την ομάδα ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, αγώνας που θα διεξαχθεί 26 ή 27/9 στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας, ενώ στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, η ομάδα μας ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 7/10/20 όπου θα υποδεχθεί στο Α’ Κλειστό Ηλιούπολης την ομάδα ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.
Οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας είναι : ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ, ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ.
🔵🏐Όσον αφορά την κλήρωση των κοριτσιών Κ18, η ομάδα μας κληρώθηκε στον Δ’ Όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες : ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ, ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ, Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και ΓΣ ΙΛΙΟΥ.
Έναρξη της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος στις 3/10/20, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ.
Στη Β΄ Φάση προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των ομίλων της Α΄φάσης.
Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριές μας και στους προπονητές-τριες μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!! 🏐💙🤙

 

πηγή

Προβλήθηκε 93 φορές

«ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, το δίκτυο του ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς, διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων».

Δήμος Ηλιούπολης: Εντοπίστηκαν σήμερα 2 θετικά κρούσματα.  Ένα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και ένα στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Σήμερα εντοπίστηκαν 2 οικογενειακά σχετιζόμενα θετικά κρούσματα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Έγκριση  δαπάνης  για ''Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων κ.λ.π.''

Αποφασίζουμε: Την έγκριση της δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους συνολικού ποσού εκατόν είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ (123.000,00 €), για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων κ.λ.π.»

Η Δημοτική Κίνηση''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' για δημοσίευμα.

Στις 10/10/2020 αναρτήθηκε στον ιστότοπο «ΝΟΤΙΑ.GR» κείμενο που προσβάλλει βάναυσα τους θεσμούς και τη λειτουργία του Δήμου Ηλιούπολης, καθώς και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.