Ένωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού

Δυστυχώς, όπως μόλις ενημερωθήκαμε επισήμως, κλείνει λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid, σε εκπαιδευτικό και πάλι, το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης, συστεγαζόμενο με το 7ο δημοτικό. Κατά τα λοιπά, ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωσή μας....

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ

Δυστυχώς, τα χειρότερα σενάρια επαληθεύονται! Δεν προλάβανε να ανοίξουν τα σχολεία και έχουμε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εκπαιδευτικό δημοτικού σχολείου στον Δήμο μας (7ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης).

Για αυτό και λέγαμε ότι θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί τεστ στους εκπαιδευτικούς. Γι αυτό και λέγαμε για μικρά τμήματα και όχι αύξηση των μαθητών ανά αίθουσα εν μέσω πανδημίας.

Γι αυτό και λέγαμε για μη αλληλεπιδράσεις εκπαιδευτικών σε τμήματα, για προηγηθείσες απολυμάνσεις, για ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας κλπ κλπ κλπ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, έχει κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα. Ωστόσο, το τμήμα που φοιτά το παιδί της συγκεκριμένης δασκάλας παραμένει ανοικτό. Στο σχολείο μετά την επιβεβαίωση του κρούσματος έγινε απολύμανση.

ΖΗΤΑΜΕ:

1) ΑΜΕΣΑ διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ τεστ σε όλο το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό του σχολείου

2) ΑΜΕΣΑ διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ τεστ σε παιδιά και γονείς του τμήματος της δασκάλας

3) ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και δωρεάν τεστ και στο τμήμα που φοιτά το παιδί της δασκάλας

4) ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ στα αδέρφια παιδιών που φοιτούν σε άλλες βαθμίδες και σε φροντιστήρια, κέντρα μελέτης κλπ και στα παιδιά των συναδέλφων της εκπαιδευτικού που φοιτούν σε άλλα σχολεία κλπ

5) ΑΜΕΣΑ διευθέτηση για τη ροή εκπαίδευσης των παιδιών που έκλεισε το τμήμα τους και μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς

6) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολείων του Δήμου μας

7) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Σ Η Μ Ε Ρ Α ! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ !!

Ευχόμαστε περαστικά στην εκπαιδευτικό και να πάνε όλα καλά για την ίδια και την οικογένειά της, αλλά και για τη μεγάλη της οικογένεια, που είναι το σχολείο της. Στηρίζουμε τη σχολική κοινότητα και παραμένουμε σε επαγρύπνηση! Ψυχραιμία και ατομική ευθύνη, μέχρι να λειτουργήσει η κεντρική ευθύνη!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Όλγα Χριστινάκη

Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Δημητροπούλου

πηγή 

Προβλήθηκε 1138 φορές