Έναν από τους ληστές του καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ηλιούπολη συνέλαβαν άνδρες της Ομάδας Δίας Αλίμου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Ο συλληφθείς με δύο ακόμα συνεργούς και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν την ίδια μέρα να αφαιρέσουν από το κατάστημα ηλεκτρικές συσκευές μεγάλης αξίας.

Όταν υπάλληλοι του καταστήματος αντέδρασαν και συνεπλάκησαν μαζί τους τράπηκαν σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο ύψος της Αργυρούπολης και συνελήφθη αφού αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των τριών δραστών.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Ηλιούπολης όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία

πηγή 

Προβλήθηκε 340 φορές

Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Κατάθεσή υπέρ της προσφυγής των κατοίκων της οδού Φιλιππάκη για την άμεση διακοπή λειτουργίας και την απομάκρυνση της κεραίας, που βρίσκεται κοντά σε σχολεία και αθλητικούς χώρους''

Μαζί μας, οι κάτοικοι της περιοχής κ. Μ. Μηναδάκης και κ. Ραλλία Χρηστίδου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο νομικός των κατοίκων κ. Κ. Διάκος, ο νομικός του Δήμου κ. Κ. Μανταδάκης και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Σεφτελής και Απ. Στασινόπουλος.

Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης: Εκδίκαση της υπόθεσης στο Σ.τ.Ε.

Επιτέλους, μετά από 5 αναβολές, το ΣΤΕ συζήτησε την αίτηση ακύρωσης της απόφασης έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων, για τα έργα διευθέτησης της Πικροδάφνης από τη λ. Βουλιαγμένης έως τις εκβολές, που είχαμε καταθέσει διάφοροι σύλλογοι, περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολίτες