Έκλεισε την Δευτέρα το Δημαρχείο Μαρκοπούλου λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19.

Οι υπηρεσίες του Δημαρχείου, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και οι πολίτες θα εξυπηρετούνται με ραντεβού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την επιβολή έκτακτων μέτρων αναφορικά με τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Η εφαρμογή των έκτακτων μέτρων στη λειτουργία του Δήμου Μαρκοπούλου ισχύει, από αύριο Τρίτη 22/9/2020 έως και τις 4/10/2020

Σύμφωνα με το mesogianews.gr, έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και πραγματοποιείται απολύμανση όλων των συστεγαζόμενων δημοτικών υπηρεσιών.

Η ιχνηλάτηση επαφών θα διενεργηθεί με τη συνδρομή του ιατρού εργασίας, προκειμένου να εξεταστούν για COVID-19 οι υπάλληλοι και να καταγραφεί τυχόν διασπορά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 17:11
www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 197 φορές
Κορωνοϊός: Αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα σε ιερόδουλες για μη χρήση μάσκας

Στην επιβολή προστίμων σε εργάτριες του σεξ προχώρησε η αστυνομία προχθές, με το πρόσχημα ότι παραβίασαν ένα από τα μέτρα που είχαν τεθεί σε ισχύ το Σάββατο για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού και πιο συγκεκριμένα επειδή δεν φορούσαν μάσκα σε δημόσιο χώρο.

Ο καιρός την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους αναμένονται στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά τμήματα. Αρχικά τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στο Ιόνιο, κυρίως στα νησιά του κεντρικού και νότιου πελάγους, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.