Στιγμές πανικού έζησαν πελάτες και υπάλληλοι του καταστήματος “Κωτσόβολος” στη, λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη, μετά την εισβολή ληστών λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Οι τρεις νεαροί δράστες, φορώντας ιατρικές μάσκες, μπήκαν στο κατάστημα και με… ψαλίδια κλαδέματος έκοψαν τα καλώδια ασφαλείας από ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ.

Αμέσως μετά επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας, ωστόσο, υπάλληλοι κατάφεραν αρχικά να εγκλωβίσουν εκτός του καταστήματος τον τσιλιαδόρο και επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

 

Ακολούθησε συμπλοκή με τα χέρια και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων από τους δύο συνεργούς του κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του καταστήματος καταδίωξε πεζός τα μέλη της σπείρας και όταν κατάφερε να πλησιάσει τον έναν αυτός γύρισε και του φώναξε: «Κάνε πίσω, θα σε μαχαιρώσω» δείχνοντας του κάτι που έμοιαζε με μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και λίγο αργότερα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν κοντά στον σταθμό Μετρό Αλίμου τον έναν από τους τρεις δράστες.

Όσον αφορά τον δεύτερο, οι αστυνομικοί τον βρήκαν κοντά στο σπίτι ενώ βρήκαν και μικροποσότητα (σ.σ. περίπου 10 γραμμάρια) ακατέργαστης κάνναβης.


Τέλος, ο τρίτος της σπείρας, παρά την έρευνα στο σπίτι του δεν εντοπίστηκε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Όλοι τους είναι υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20 έως 22 ετών.

(Πηγή: ethnos.gr/Φωτό: nantiareport.gr)

το διαβάσαμε στο www.notia.gr

Προβλήθηκε 2929 φορές

Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης: Εκδίκαση της υπόθεσης στο Σ.τ.Ε.

Επιτέλους, μετά από 5 αναβολές, το ΣΤΕ συζήτησε την αίτηση ακύρωσης της απόφασης έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων, για τα έργα διευθέτησης της Πικροδάφνης από τη λ. Βουλιαγμένης έως τις εκβολές, που είχαμε καταθέσει διάφοροι σύλλογοι, περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολίτες

«ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, το δίκτυο του ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς, διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων».

Δήμος Ηλιούπολης: Εντοπίστηκαν σήμερα 2 θετικά κρούσματα.  Ένα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και ένα στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Σήμερα εντοπίστηκαν 2 οικογενειακά σχετιζόμενα θετικά κρούσματα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Έγκριση  δαπάνης  για ''Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων κ.λ.π.''

Αποφασίζουμε: Την έγκριση της δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους συνολικού ποσού εκατόν είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ (123.000,00 €), για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων κ.λ.π.»