Ενώ τα παιδιά περιμένουν ακόμα τα αποτελέσματα από τον διαγωνισμό με τίτλο: «Στην Ηλιούπολη Μένουμε Σπίτι Δημιουργικά» (διαγωνισμός για όσο διάστημα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω κορωνοϊού https://bit.ly/3mJXc9G), ο Δήμαρχος, με νέα ανακοίνωση, καλεί τους μικρούς φίλους να συμμετέχουν στο e-κυνήγι Θησαυρού (https://bit.ly/32So7bA), αλλά ξέχασε να ανακοινώσει την έναρξη του παιχνιδιού και με νέα ανακοίνωση την αναβάλλει.
 
Το κυνήγι του θησαυρού ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο δράσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας», κατά την οποία δυστυχώς δεν έγινε καμία δράση σε αυτή την πόλη με τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.
 
 
Περιμένουμε την ολοκλήρωση της μελέτης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και την υλοποίησή της για να κινηθούν τα ποδήλατα με ασφάλεια και στην πόλη μας.
 
Δήμαρχε, καλό θα ήταν την περίοδο αυτή να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσετε στην άκρη τα επικοινωνιακά τρικ. Θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων, ειδικά όταν οι ανακοινώσεις αφορούν παιδιά.
 
Είχαμε επισημάνει ότι η παρούσα διοίκηση θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στα απλά και καθημερινά προβλήματα. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον πρώτο χρόνο διοίκησης.
 
 
Η σημερινή διοίκηση εκλέχθηκε υποσχόμενη τη βελτίωση της καθημερινότητας και κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτά τα οποία είχαν πει προεκλογικά, προδίδοντας τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν και τους πίστεψαν.
 
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
 
 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Gabriel Arampatzis, κείμενο που λέει "Η πόλη που θέλω"

 

 

Προβλήθηκε 113 φορές

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη για την 28η Οκτωβρίου

Το «ΟΧΙ» της Ελλάδας την 28η Οκτωβρίου του 1940, διατηρεί και σήμερα ακέραια την αξία του, σαν σύμβολο ομοψυχίας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης:  ''Παροχή βοήθειας σε τραυματισμένο άτομο που έκανε αναρρίχηση''

Παροχή βοήθειας σε τραυματισμένο άτομο που έκανε αναρρίχηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25/10/20. Το άτομο είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και βρισκόταν σε δύσβατο σημείο στον Υμηττό, στην περιοχή του Βύρωνα.

Εκλογή του Σπύρου Ζαννιά στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη, 22-24 Οκτωβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο