«Εδώ ο κόσμος καίγεται και η …Μαριώ χτενίζεται.», παραφράζει ο θυμόσοφος λαός μας.

Διαβάσαμε στο www.ilioupoligiaolous.gr :

1. Εντός των τειχών 14 Σεπτεμβρίου 2020
Κρούσμα κορονοϊού σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης

2. Εντός των τειχών 15 Σεπτεμβρίου 2020
Κορωνοϊός: Κλείνει το δημαρχείο Ηλιούπολης λόγω κρούσματος

3. Εντός των τειχών 15 Σεπτεμβρίου 2020
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Έκτακτη Ενημέρωση μετά την σημερινή πληροφόρηση για ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού

4. Εντός των τειχών 19 Σεπτεμβρίου 2020
Θετικό κρούσμα σε τμήμα της 5ης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

5. Εντός των τειχών 20 Σεπτεμβρίου 2020
ΝΕΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Το Δημαρχείο Ηλιούπολης θα παραμείνει κλειστό… για 48 ώρες…

6. Εντός των τειχών 20 Σεπτεμβρίου 2020
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΝΕΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ 20ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

7. Εντός των τειχών 20 Σεπτεμβρίου 2020
Μειώνουν τα τμήματα, αυξάνουν τον αριθμό των παιδιών. (Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης)  - 
Την ίδια στιγμή που έχουμε - από αύριο - έκτακτα "μέτρα" αντιμετώπισης του COVID-19, το Υπουργείο Παιδείας αποφασίζει πως τα 4 τμήματα (των 20 παιδιών) της Α' Τάξης του 2ου Γυμνασίου θα γίνουν 3 των 27 παιδιών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ... !!!

8. Εντός των τειχών 20 Σεπτεμβρίου 2020
Δημοτικό Συμβούλιο (με τηλεδιάσκεψη) την Πέμπτη 24.09.2020  - Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45, … με θέματα…

Όποιος από τους συμπολίτες μας βρει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24/9/2020 έστω και ένα, έστω και έμμεσα σχετικό με τις παραπάνω ανακοινώσεις, που εύλογα έχουν θορυβήσει τους δημότες, κερδίζει τρεις υφασμάτινες μάσκες-αλεξίπτωτα και ένα παγουρίνο 375ml, που περίσσεψαν.

Ας σοβαρευτούμε! Η κατάσταση δυστυχώς δεν είναι για γέλια και αστεϊσμούς, όσο κι αν είναι ανάγκη να εκτονωθούμε.

Η δημοτική μας Αρχή και η παράταξή της που «κέρδισε» τις εκλογές το 2019 είναι αξιοθρήνητη.

• Αντί να υποδείξει χώρους (χώροι υπάρχουν, διάθεση δεν υπάρχει) όπου θα μπορούσαν να αναπτυχθούν τα τμήματα των σχολείων με 15 παιδιά ανά τμήμα , όπως υπέδειξαν οι ειδικοί επιστήμονες αρχικά (πριν υποκύψουν στις απαιτήσεις της οικονομίας και των αγορών).

• Αντί να απαιτήσει, να διεκδικήσει, όπως θέλετε πείτε το, το διορισμό εκπαιδευτικών ώστε να αντιμετωπιστούν οι νέες ανάγκες στα σχολεία.

• Αντί να προσλάβει τον αναγκαίο αριθμό καθαριστριών πλήρους απασχόλησης.

• Αντί να εξασφαλίσει όλες τις δυνατές συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής στα σχολεία (είχε διαθέσιμο χρόνο 6 μηνών για όλα τα παραπάνω).

• Αντί να φροντίσει να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ κορωνοϊού όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο, όλοι οι εκπαιδευτικοί, οι καθαρίστριες και οι μαθητές.

Σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης και πανδημίας, καταναλώνει την «ενέργειά» της σε: «….Άδεια ή μη απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) για είσοδο και έξοδο σε νόμιμο πάρκινγκ…» και σε συναφή θέματα!!!!


Ηλιούπολη 22/9/2020

Τούλα Πάντου
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

 

Υ.Γ
Σήμερα  το πρωί 23/9/2020, πληροφορήθηκα ότι, εχθές 22/9, Μηχανές της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. στο Κερατσίνι περικύκλωσαν μαθητές Γυμνασίου λίγα μόλις μέτρα από το σχολείο τους, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.
 
Η «συντεταγμένη» πολιτεία, Κυβέρνηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση επιδεικνύει εγκληματική αδιαφορία για  την υγεία και τη ζωή των παιδιών  με τον τρόπο που άνοιξε τα σχολεία και ζητάει  από πάνω και τα ρέστα, «πυροβολώντας» τα νέα παιδιά, επειδή τόλμησαν να ζητήσουν το αυτονόητο.
 
Το επόμενο βήμα είναι να στείλουν τον εισαγγελέα στα σχολεία  για να καταστείλουν τις καταλήψεις . Εύγε τους! Η απόλυτη πολιτική "αριστεία"!

 

Τ.Κ.

Προβλήθηκε 613 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...