Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς το μεσημέρι της Τρίτης δύο ασθένειες θετικοί στον κορωνοϊό «δραπέτευσαν» από το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύονταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο από το Πακιστάν κι έναν 41χρονο από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν μεταφερθεί από το «Ιπποκράτειο» στην 10η πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης διέφυγαν της προσοχής των γιατρών και εξαφανίστηκαν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και είναι σε εξέλιξη αναζητήσεις για τους δύο, καθώς υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 12:24
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα φτάσει τους 20 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.