Ύστερα από περίπου δύο ώρες, τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, στον Βύρωνα.

Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στην επιχείρηση κατάσβεσης μετέχουν 62 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος, ενώ υπάρχει και η συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών.

“Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αυτή την στιγμή, ενώ γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού των 100 αδέσποτων που είχε σε καταφύγιο ο δήμος Βύρωνα.

Στο σημείο από όπου ξεκίνησε η φωτιά υπήρχε δεξαμενή καυσίμων, στρατόπεδο, καταφύγιο αδέσποτων και χώρος συγκέντρωσης ογκωδών αντικειμένων του δήμου. Η φωτιά έχει ελεγχθεί.

Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται υδροφόρες της πυροσβεστικής και βαθμιαία γίνεται απεγκλωβισμός των ζώων”, δήλωσε στο newsit.gr o Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργου Δημόπουλος.
Λόγω της φωτιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία:
-Στην οδό Αναστάσεως από το ύψος του νεκροταφείου Παπάγου
-Στην οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου από Λ. Αλίμου – Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό (Σακέτα)
-Στη Λ. Καρέα από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Αλίμου – Κατεχάκη, στο ρεύμα προς το βουνό
-Στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Αλίμου – Κατεχάκη  
Οι καπνοί είναι ορατοί από πολλές περιοχές της Αθήνας.

Προβλήθηκε 1013 φορές

Κορονοϊός: Σάλος με καθηγήτρια στον Υμηττό που δεν φοράει μάσκα στην τάξη - ''Πάρτε μου μάσκαρα''

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό σε επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό όπου καθηγήτρια, ενώ ο κορονοϊός εξαπλώνεται επικίνδυνα σε όλη τη χώρα, αρνείται να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.

Αργυρούπολη: Επέμβαση αποκατάστασης του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης

Μετά τις εικόνες ντροπής για την πόλη και την ιστορία της που δημοσιεύσαμε προ ημερών, συνεργείο του Δήμου, προέβη χθες σε εργασίες αποκατάστασης του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης και του περιβάλλοντος χώρου.