Αύριο Τετάρτη 30.09.2020 και πέρασε μία εβδομάδα από το ''άνοιγμα'' του Δημαρχείου.

Κάποια νεώτερη ενημέρωση για το πότε θα λειτουργήσει κανονικά;

Κάποιο νεώτερο για την πορεία των ιχνηλατήσεων και των αποτελεσμάτων των τεστ;

Το Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Ηλιούπολης, (22.09.2020), έλεγε μεταξύ των άλλων:

...Από αύριο Τετάρτη 23/9/2020 το Δημαρχείο Ηλιούπολης ξεκινάει σταδιακά τη λειτουργία του, μετά από την 48ωρη αναστολή της, με την προσέλευση μόνο των υπαλλήλων, που υποβλήθηκαν σε μοριακή εξέταση κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζεται η εξέταση των δημοτικών υπαλλήλων με τον εφικτό ρυθμό εξυπηρέτησής τους από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης που, από το Σάββατο 18/9/2020, λειτουργεί ως Κέντρο Διαλογής Covid-19.

Από τα πρώτα ολοκληρωθέντα 67 τεστ και τα 67 είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Ενημερώνουμε τους δημότες Ηλιούπολης, ότι από αύριο και μέχρι τις 4/10/2020 η εξυπηρέτησή τους θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση, με τα αρμόδια τμήματα....

Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες...

Μάσκα και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών...

Τελευταία νέα (24.09.2020):

Σήμερα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, ολοκληρώθηκε με την εξέταση και των τελευταίων 50 υπαλλήλων, ο κύκλος μοριακού τεστ covid 19 σε όλους τους υπαλλήλους του Δημαρχείου !

Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους σε αυτήν την δράση, τον συμπολίτη μας Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φώτη Πατσουράκο καθώς επίσης και τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία τους στην δράση!

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Πούλος. 

Προβλήθηκε 695 φορές