Στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών, στον δίκαιο και ελπιδοφόρο αγώνα τους (Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης Δάφνης Υμηττού)

Εντός των τειχών 01 Οκτωβρίου 2020

Ως εδώ με τον κυβερνητικό εμπαιγμό, κάτω απ΄τη μάσκα, έχουμε φωνή!!

Οι συνταξιούχοι,

Στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών, στον δίκαιο και ελπιδοφόρο αγώνα τους.

Στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών, που κινητοποιούνται απέναντι στην συνεχιζόμενη πολιτική - που εν μέσω πανδημίας - είναι επικίνδυνη για την υγεία των
μαθητών , των εκπαιδευτικών , όλου του λαού.

Οι συνταξιούχοι υιοθετούν και στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά τους για μείωση σε  15 μαθητές ανά τάξη, άμεση κάλυψη των κενών- προσλήψεις εκπαιδευτικών, άμεση πρόσληψη του απαραίτητου αριθμού καθαριστριών.

Αύξηση των δαπανών για την παιδεία.

Καταγγέλουμε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης, συκοφάντησης και  καταστολής του αγώνα τους.

Κάνουμε ξεκάθαρο προς όλους και κυρίως προς την Κυβέρνηση (αυτή και όλες τις  προηγούμενες) ότι είμαστε και θα είμαστε συμπαραστάτες στους αγώνες των  μαθητών, με κάθε τρόπο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την κατάσταση στην υγεία, στα σχολεία, στο  επίπεδο διαβίωσης όλου του Λαού ,είναι αυτοί που κυβερνούν και κυβερνήσανε.

ΚΑΛΟΥΜΕ σε αγώνα μαζικό για την προστασία της υγείας του Λαού και των  δικαιωμάτων του.

ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ!!

το Δ.Σ.

Προβλήθηκε 667 φορές

Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γ.Σ.Η. με έκπληξη και λύπη διαπίστωσε, ότι τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε εν μέσω διελκυστίνδας δημοτικών αρχόντων, συμβούλων και παρατάξεων, όπου χρησιμοποιήθηκε οπτικό υλικό επιτόπιας επίσκεψης σε αθλητική εγκατάσταση, χωρίς πρότερη ενημέρωση της χρήσης ή του σκοπού λήψης, καθώς επίσης και χρήση διασκευασμένων συνομιλιών σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, αποδιδόμενες στο προεδρείο του Γ.Σ.Η.