“Απόψε, η Πρώτη Κυρία κι εγώ βρεθήκαμε θετικοί στην COVID-19. Θα ξεκινήσουμε την καραντίνα και την διαδικασία ανάρρωσης αμέσως.
Θα το περάσουμε αυτό ΜΑΖΙ”. Με αυτές τις λέξεις, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό!

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ είχαν μπει ήδη σε καραντίνα καθώς είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό η Χόουπ Χικς, μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Αμερικανού προέδρου, η οποία είχε ταξιδέψει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και την Πρώτη Κυρία στο Κλίβελαντ, όπου έγινε το πρώτο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών αλλά και στη Μινεσότα, όπου ο Τραμπ έκανε προεκλογική συγκέντρωση. 

Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!

 

 

 Πηγή 

Προβλήθηκε 521 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.