Διαβάσαμε για το ΔΙ.Ε.ΣΥ και αλήθεια δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς είναι.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ) είναι μία Ομάδα Πίεσης που έχει ως επιδίωξη την προώθηση των ιδεών του Ελληνικού Συντηρητισμού. www.diesy.gr

Εδώ λοιπόν είδαμε τι ακριβώς πρεσβεύει.

Είδαμε ότι έκαναν μία διαδικτυακή συζήτηση αρχές Δεκεμβρίου 2020 με τίτλο: ''ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ “ΠΑΡΑΤΑΞΗ”: ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙ.Ε.ΣΥ ΜΕ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟ, Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Χ. ΜΥΤΙΛΙΝΙΟ.Οικοδεσπότες από το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών οι Ραφαήλ Καλυβιώτης, Παναγιώτης Δούμας και Γιάννης Παγώνης με τη συμμετοχή του SIMPLE MAN, Παναγιώτη Γιαννάκη.


Ας δούμε λοιπόν τους οικοδεσπότες:


Ραφαήλ Καλυβιώτης FOUNDER - DIRECTOR
 • Ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμονας και Πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ. - www.diesy.gr).  Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε εξειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία και Ανάλυση ενώ έχει διατελέσει Επικοινωνιακός Σύμβουλος και Campaign Manager. Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.
 • Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από το Cardiff University Business School και το Institute of Chartered Shipbrokers με εξειδίκευση στη Ναυτιλιακή Πολιτική και στην Αγοροπωλησία Πλοίων.
 • Είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (www.diesyi.gr) ενώ είναι τακτικός αρθρογράφος στις εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΤΙΑ και επιστημονικός συνεργάτης της μηνιαίας επιθεώρησης «Νέα Πολιτική». 

Παναγιώτης Δούμας - (ΕΘΝΟΣ + ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)


  Γεννήθηκα στην Αθήνα είμαι νυμφευμένος με την Όλγα και έχουμε έναν γιο. Φοίτησα στο Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασα Νομικά και Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας και υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε των Χανίων. Είμαι επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και από το 2011 έως και τον Δεκέμβριο του 2014 χρημάτισα αντιπρόεδρος του «Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών». 

  Τον Μάιο του 2013 υπήρξα συνιδρυτής της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, και ανέλαβα τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου και του Γραμματέως Διεθνών Σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτής της αρμοδιότητος ασχολήθηκα μεταξύ άλλων με τη δικτύωση του κόμματος σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς. Μέρος αυτής της προσπάθειας ήταν και η επίσημη ένταξη του κόμματός μας στο ευρωπαϊκό Κίνημα για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας.

   Έχω υπάρξει μέλος του Δικτύου ’21, μέλος της Ενώσεως Χειμαρριωτών και ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου ΔΡΥΣ, ενώ είμαι και Υπεύθυνος Εμπορικών και Διεθνών Σχέσεων του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ.). 

   Μιλώ γερμανικά και αγγλικά έχω αρθρογραφήσει για τον Ελεύθερο Κόσμο, την Ελεύθερη Ώρα, στην ΕΣΤΙΑ και στο περιοδικό PATRIA, (εντυπωσιακά εξώφυλλα θα λέγαμε - δείτε τα), ενώ σήμερα αρθρογραφώ στην εφημερίδα Δημοκρατία, στo ΔΙΕΣΥ, στις Ελληνικές Γραμμές και στην γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα Junge Freiheit.


   Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΙ.Ε.ΣΥ (εδώ)


   Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Δύσβατα μονοπάτια για μένα τον αμόρφωτο, τον ''σταματημένο'', τον διαδικτυακά ανύπαρκτο, τον (Δ.Ε) αν γινόμουν μετακλητός, τον... δεν ξέρω πως θα με περιγράψουν μετά από το κείμενο αυτό... 

   Τ.Δ.Π.

   Προβλήθηκε 191 φορές

   Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

   Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

   Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

   Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...