Αστυνομικός συνελήφθη στον Νέο Κόσμο για ξυλοδαρμό της 19χρονης συντρόφου του

Στα πέριξ 21 Ιανουαρίου 2022

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αστυνομικού προχώρησαν συνάδελφοί του στον Νέο Κόσμο όταν ενημερώθηκαν για κακοποίηση εκ μέρους του σε βάρος της 19χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA την αστυνομία ενημέρωσαν κάτοικοι της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα της οποίας φέρεται να σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός.

Μετά την καταγγελία στην πολυκατοικία στον Νέο Κόσμο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως.

Όταν, όμως, χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος και ζήτησαν από τον συνάδελφό τους να τους ανοίξει την πόρτα εκείνος όχι μόνο δεν το έκανε αλλά φέρεται να τους έβρισε.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι κατά τις ίδιες πληροφορίες άκουαν ότι η 19χρονη κοπέλα ήταν γεμάτη μώλωπες, επέμειναν και με τη βοήθεια των ενοίκων της πολυκατοικίας κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από μια μπαλκονόπορτα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν την 19χρονη και να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό συνάδελφό τους, ο οποίος κατά πληροφορίες υπηρετεί στις πεζές περιπολίες.

Το εντυπωσιακό είναι, τέλος, ότι ο 21χρονος αστυνομικός αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψή του, η πρώτη του κίνηση ήταν να μηνύσει τους συναδέλφους του για απρεπή συμπεριφορά.

www.newsbomb.gr

Προβλήθηκε 923 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία