Χρήστος Κάτσικας

Δασκάλα με covid επιστρέφει σε τάξη 25 μαθητών με θετικό rapid test την 6η μέρα γιατί έτσι λέει ο νόμος. Απίστευτο αλλά αληθινό!

Είναι η πολιτική προστασίας της δημόσιας υγείας, των μαθητών, των γονιών τους και των εκπαιδευτικών (που ειρήσθω εν παρόδω, οι καθηγητές, στα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν μέσο όρο ηλικίας 53+).

Η περίπτωση των σχολείων αποδεικνύει περίτρανα ότι πλέον γίνεται διαχείριση εικόνας και πολιτικού κόστους και όχι πανδημίας.

Δε συζητάνε για λιγότερα παιδιά στην τάξη, δεν συζητάνε για αναβολή, δε συζητάνε βάρδιες, δε συζητάνε παράταση μέχρι τις 17 ή τις 24 Ιανουαρίου, δε συζητάνε καν για τηλεκπαίδευση για την οποία τόσα γλυκά λόγια ειπώθηκαν για τις δυνατότητες της στην αρχή της πανδημίας από την Υπουργό μας.

Συζητάνε για self tests, λες και δεν ήταν αυτή η στρατηγική που μας έφτασε στα 50.000 κρούσματα

Το κορυφαίο είναι ότι αυτοί που αποφασίζουν για τα σχολεία με 50.000 κρούσματα το κάνουν μέσω ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ! Ναι συνεδριάζει λέει η επιτροπή για το άνοιγμα των σχολείων.... μέσω τηλεδιάσκεψης.  Αλλά τα 27 παιδιά μπορούν να πάνε κανονικά σχολείο.

Βέβαια, θα ανοίξουν με το αποτελεσματικότερο μέτρο όλων των εποχών! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ότι δεν θα πηγαίνουν εκδρομές! Αυτή είναι η νέα καινοτομία των υπουργείων Παιδείας - Υγείας

Ποιοι τα σκέφτονται αυτά; Οι ίδιοι που μόλις βρέθηκε ένα (1) κρούσμα στη Βουλή αποφάσισαν κλείσιμο, απολύμανση και το έκαναν και πρώτο θέμα...

Από την άλλη, 40.000 κρούσματα στην κοινωνία, ανοίξτε τα σχολεία, τι φοβάστε, πρέπει να κολλήσετε όλοι...

Πως το είχε πει, «προφητικά», στην αρχή της πανδημίας η γνωστή ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ στον ΑΝΤ1 και τον Ν. Χατζηνικολάου; ότι η πανδημία είναι σχεδόν υποχρεωτική για την ανανέωση των γενεών!

«Όλες οι πανδημίες ανανέωσαν τις γενεές. Όλες». Και συνέχισε «έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες».

Ναι αυτό είχε πει η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, η ίδια που παλιότερα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η μόνη πρωτεύουσα Βαλκανικού κράτους που δεν έχει ελευθερωθεί... και πιο πρόσφατα είχε δημοσιοποιήσει ανακοίνωση μαζί με ένα βίντεο, με το οποίο δήλωνε την έμπρακτη στήριξή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφιερώνοντάς του και ένα ποίημα  καθώς, όπως είπε, είναι «ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις».

ΥΓ Η επιτροπή που έλαβε την απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη. Γιατί αν δεν ένιωθαν ασφαλείς δεν ζητούσαν να τους παραχωρηθεί μια σχολική αίθουσα; Χωράνε και οι 30.

www.efsyn.gr

Προβλήθηκε 656 φορές

 ''Θα κάνουμε το Δήμο Ηλιούπολης Πρότυπο Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας'' - Άγγελος Κάνδηλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Στη δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή έχουμε και όραμα και πρόγραμμα, αγαπάμε και την ευθύνη και τη δημιουργία, νοιαζόμαστε για την Ηλιούπολη.

Ο Υμηττός εκπέμπει SOS, η Ηλιούπολη ρημάζει και ο Δήμαρχος κόβει... ''μεταξωτές'' κορδέλες!  του Γιώργου Ιωσηφέλη

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες και λόγω του παρατεταμένου καύσωνα έχουν χτυπήσει κόκκινο και ο απερχόμενος Δήμαρχος, κύριος Χατζηδάκης είτε ζει σε ένα όνειρο θερινής νυκτός, είτε απλώς επιχειρεί να εκμεταλλευθεί τη θερινή ραστώνη και τα «μπάνια του λαού».

Ο Ηλιουπολίτης Μηχανολόγος Μηχανικός Γιώργος Καμμένος - Έξι χρόνια μετά | Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

13 Ιουλίου 2017: Ξέσπασε πυρκαγιά στον εσωτερικό χώρο της Βιομηχανίας πλαστικών ειδών EL PLAST, η οποία επεκτάθηκε στο δάσος της περιοχής πέριξ του εργοστασίου, εν ώρα δοκιμαστικής λειτουργίας μίας εκ των μηχανών έγχυσης πλαστικού, με συνέπεια το θανατηφόρο τραυματισμό και την κατάληξη του Γιώργου Καμμένου

Εδώ έχει πάντα ΗΛΙΟ-υπολή - Πως μπορεί η Ηλιούπολη να γίνει ξανά ''φωτεινή πόλη''!  του Γιώργου Ιωσηφέλη

Η Ηλιούπολη είναι για τους περισσότερους Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες όχι μόνο ο τόπος που γεννηθήκαμε, αλλά και η πόλη που μεγαλώσαμε, ονειρευτήκαμε, ξενυχτίσαμε και αγαπήσαμε.

Άγγελος Κάνδηλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Με Τη Νεολαία, Για Τη Νεολαία''

Πολλές, φρέσκιες και γήινες οι προτάσεις μου για την υλοποίηση των οποίων σας ζητώ έναν εκ των σταυρών σας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» - Γαβριήλ Αραμπατζής που θα συμμετάσχω.