Bόλεϊ: Άμιλλα Καματερού και Α.Σ.Ηλιούπολης κοντράρονται για την πρωτιά στο φάιναλ φορ Κ18 Γ. Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α

Εντός των τειχών 20 Μαρτίου 2022

Με στόχο την πρώτη θέση θα παλέψουν σήμερα η Άμιλλα Καματερού και ο Α.Σ.Ηλιούπολης στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α για κορίτσια Κ18 (Γ’ κατηγορία).

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 20.00 στο κλειστό της Ηλιούπολης, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα των φίλων του βόλεϊ.

Η Άμιλλα Καματερού, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εκπληκτική της πορεία, βρέθηκε στον μεγάλο τελικό, επικρατώντας με 3-0 σετ του Πειραϊκού.

Ο μεγάλος τελικός δίνει το εισιτήριο για τη Β’ κατηγορία.

Από τη μεριά της η Ηλιούπολη σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, επικρατώντας με 3-0 σετ Ίριδας, κλείνοντας το ραντεβού με την Άμιλλα, το οποίο προβλέπεται συναρπαστικό.

Πηγή: www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1067 φορές

Μιά διαδικτυακή καταγγελία για προβλήματα στο 4ο Γ.Ε.Λ. Ηλιούπολης

(Κατερίνα Μπούνου) Ο δήμος Ηλιούπολης ζήτησε, απο 2/9 να τον πληροφορήσουμε για το πλήθος των τμημάτων και το πλήθος των αιθουσών διδασκαλίας που διαθέτουμε προκειμένου τα όποια ζητήματα να αντιμετωπίσουν νωρίς. Έτσι νόμιζα εγώ; έτσι νόμιζα.