Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (06.05.2020)
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (06.05.2020)
Στις 5/5/2020, ημέρα Τρίτη, μετά από αίτημα της «Λαικής Συσπείρωσης» πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης Διαπαραταξιακή Επιτροπή με θέμα: «Σταδιακό άνοιγμα σχολείων-λήψη μέτρων υγιεινής στα σχολεία-αίτημα προς την Κυβέρνηση για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού», στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει και ο Σύλλογος μας, «Μ. Παπαμαύρος» με αντιπρόσωπό του.
Προκλητική εμφάνιση στο δήμο μας πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» Μ. Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, με αντικείμενο την προετοιμασία για τν αντιπυρική περίοδο, που έχει ήδη ξεκινήσει.
Ø Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία! Ø Πάρτε πίσω ΤΩΡΑ την απαράδεκτη ρύθμιση για τις κάμερες στα σχολεία και την παγίωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μετά την πανδημία!
Τη στιγμή που όλη η Εκπαιδευτική Κοινότητα προσπαθεί να βρει το βηματισμό της, σε μια νέα δύσκολη όπως όλα δείχνουν πραγματικότητα, παρακολουθούμε το Υπουργείο Παιδείας να επιδίδεται σε επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.
Έχει συνταχτεί από μαμά - εκπαιδευτικό - νομικό και είναι ελεύθερο προς χρήση. Για να επιτύχουμε την αντίδραση όσο πιο πολλών γονέων μπορούμε.
Ξεκινήσαμε τη συντήρηση στο συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας της πόλης μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις φάσεις των εργασιών και ειδικά κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του.
Για άλλη μια φορά η εκκλησία έδειξε το δογματικό και βαθιά ανορθολογικό της πρόσωπο αντιδρώντας προκλητικά στην κινητοποίηση, που είχε στόχο να πιέσει για την υλοποίηση της απόφασης κατεδάφισης του παράνομου κτίσματος-ναού στην Β δασική ζώνη του Υμηττού.
Ο εισαγγελέας ολοκλήρωσε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ο 40χρονος καλείται σε απολογία σε ανακριτή
Κάθε Κυριακή του Παραλύτου στους ναούς της αρχιεπισκοπής Αθηνών περιφέρεται δίσκος για το ίδρυμα περιθάλψεως ατόμων με νοητική υστέρηση ή με σύνδρομο Down της ιεράς αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μαρία Κόκκορη».
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ναό του προφήτη Ηλία, στην Ηλιουπολη...
Παρά τις δυσκολίες, που προέκυψαν από τα μέτρα κατά της πανδημίας, με μειωμένο προσωπικό λόγω αναγκαστικών αδειών και μετά από τις Πασχαλινές αργίες, η πόλη διατηρήθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Νέα επεισόδια στο σήριαλ με τις συγκεντρώσεις πολιτών μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.
ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
Τέτοια νομοσχέδια ούτε για τα σκουπίδια γιατί μολύνουν σοβαρά την φύση
Tην Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, θα απευθύνω στον Θεό, την «ατομική μου προσευχή», κατά τον νεολογισμό της Ελληνικής Κυβερνήσεως, στο όρος Υμηττός.
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 14 Μαΐου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18, μέσω τηλεδιάσκεψης και με βάση την υπʼ αριθ. 18318/13.3.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,λόγω εκτάκτων αναγκών, με θέματα:
Την με αρ. 534/5-5-2020 Απόφαση Δημάρχου Ανάληψης Υποχρέωσης με Α.Α.Υ.ΣΥΜ 682/4-5-2020 οικ.7779/5-5-2020 με την οποία εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ? 24.800,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%...
Στο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου) το Σάββατο 9 Μάη στις 11:00 π.μ.
Το βασικό θέμα στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής ήταν το άνοιγμα των σχολείων. Πριν, όμως, αναφερθώ στην ουσία της συζήτησης, δε μπορώ να μη σχολιάσω το ότι η συνεδρίαση έγινε δια ζώσης, αντί να προτιμηθεί μία διαδικτυακή συνάντηση,
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































