Εντός των τειχών


3 μαθητές από την Ηλιούπολη θα πάνε στο Στρασβούργο.

Επιλέγουμε τους κάτωθι 24 μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό για το πρόγραμμα Euroscola, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την 27η Απριλίου 2017:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ ΕΝΟΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Λάμπης Σωτηρόπουλος - Γιάννης Παπαδάτος (Μέλη ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης) Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ –ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ»...

''LET'S DO IT GREECE 2017'' ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

O Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει ενεργά στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Letʼs do it Greece 2017», και καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν την Κυριακή 2 Απριλίου στον εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου «ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης από το 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης με τον Κώστα Χατζή

Το 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης διοργανώνει συναυλία αγάπης & αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας. Σκοπός η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη η ειδική πρόταση για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του δημοτικού συμπαραστάτη Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή.

Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στους ΟΤΑ στο επίκεντρο της συνάντησης του Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Όλγα Γεροβασίλη

Η έλλειψη ψυχραιμίας και πολιτικής ταυτότητας οδηγεί σε αδιέξοδο (μια απάντηση σε δυο «Συντρόφους» της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης)

Ο πρόλογος του άρθρου αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας απέναντι στην ιστορία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δημάρχων που αγωνίστηκαν χρόνια τώρα για την Αποκέντρωση με Αυτοδιοίκηση.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ 1/2017 ΚΑΙ 2/2017

Αναφορικά με τελευταίες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διαδικασίες προσλήψεων για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστέγων»