Στα πέριξ


Ελληνικό:  Ο αγώνας συνεχίζεται! - «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό»

«Στον αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται η περίφημη «επένδυση» στο Ελληνικό, δυόμισι χρόνια μετά την εσπευσμένη υπογραφή της αρχικής Σύμβασης τον Νοέμβριο του 2014, επί κυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και 11 μήνες μετά την υπογραφή τροποποιητικής-συμπληρωματικής Σύμβασης τον Ιούνιο του 2016, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ...

Δήμαρχοι Λαϊκής Συσπείρωσης: Ανακοίνωση για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ

«Να, λοιπόν, που ο σκυλοκαυγάς κυβέρνησης, πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ, ΝΔ πάνω στο δικαίωμα στη δουλειά εκατοντάδων συμβασιούχων στους δήμους έφερε το αποτέλεσμά του.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βύρωνα - ''Συζήτηση του θέματος των πλειστηριασμών και έγκριση σχετικού ψηφίσματος''

Ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής να παρέχει κάθε δυνατή πολιτική, νομική και πρακτική υποστήριξη στους άπορους κατοίκους του Δήμου Βύρωνα.

Μεταμορφώνεται η Άνω Γλυφάδα -Η πλατεία Καραϊσκάκη έγινε ένας σύγχρονος παιδότοπος .

Στο κέντρο της παιδικής χαράς τοποθετήθηκε μια μεγάλη καστροπολιτεία, ενώ γύρω από αυτή φυτεύτηκαν δάφνες απόλλωνος και διάφορα εποχιακά φυτά και μπήκαν σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια, με χαρακτηριστικό το λεγόμενο «τελεφερίκ» – ακόμα και σπιτάκια των χόμπιτ!

Σοκ σε Δημοτικό σχολείο της Βουλιαγμένης – Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες.  Η δράση του 45χρονου έχει… παρελθόν.

Είχε απασχολήσει για ίδια υπόθεση στο Άργος και απλά τον… έδιωξαν για να για να μην δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο εις βάρος του από εξαγριωμένους γονείς των παιδιών.. Η δράση του 45χρονου έχει… παρελθόν.

Δάφνη: Ήθελε να πουλήσει τα βίντεο του βιασμού – Θύματα κι αλλες τρεις γυναίκες;

Μέχρι θανάτου θα βίαζε την 20χρονη φοιτήτρια, ο υπέρβαρος σάτυρος της Δάφνης, ο οποίος μάλιστα θα πωλούσε έναντι χιλιάδων Ευρώ στο λεγόμενο σκοτεινό διαδίκτυο, τις αρρωστημένες σκηνές που είχε τραβήξει στο ισόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος.

Φρίκη στη Δάφνη! Κρατούσε αιχμάλωτη 22χρονη και κατέγραφε τις διεστραμμένες πράξεις του με κάμερες

Φρίκη στη Δάφνη. 53χρονος υπέρβαρος με ψυχολογικά προβλήματα, κρατούσε από το βράδυ της Τετάρτης φυλακισμένη 22χρονη φοιτήτρια που εργάζεται στις κοινωνικές δομές του Δήμου Δάφνης.

Μετά τον σάλο, η Κονιόρδου παίρνει πίσω την απόφαση για τα διατηρητέα κτίρια του Ελληνικού.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου ανακάλεσε την αναπομπή προς το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) της επανεξέτασης τριών κτηρίων του Ελληνικού ως προς τον χαρακτηρισμό