.
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 2 - 16673 ΒΟΥΛΑ Τηλ.
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 17/3/2015 εγκρίθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «αξιοποίηση» της έκτασης «Αστέρια Γλυφάδας» (ιδιοκτησίας της Εθνικής Τράπεζας) από τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη (ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΕ). Η έγκριση αυτή ήρθε σαν συνέχεια της έγκρισης από τον δήμο Γλυφάδας στις 29/12 ο οποίος παράλληλα εκμίσθωσε τον χώρο για 30 !!! χρόνια.
Τη συμφωνία της με την απόφαση της Ν.
Ενενήντα τρία χρόνια μετά το βίαιο ξεριζωμό των προγόνων μας από τις πατρογονικές τους εστίες στον Ιστορικό Πόντο και ενενήντα ένα χρόνια μετά την ίδρυσή του, η Ένωση Ποντίων Σουρμένων διοργανώνει από τις 15 έως τις 19 Απριλίου ένα πενθήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με αποκορύφωμα το Ταφικό Έθιμο. Το πρόγραμμα .
Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει την καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Η κοινωνική δράση «Χωριό Παραγωγών», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στο Πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο με ώρες λειτουργίας 08.
Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών συγκροτημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της πόλης μας.
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.
Γράφει η Εριέλλα Χρυσού. Ένα έργο σημαντικό που θα θυμίζει την παράδοση και το παρελθόν σε όσους τα γνωρίζουν και θα δώσει την ευκαιρία στους νεότερους να μάθουν περισσότερα για τη χώρα μας, τη γεωγραφία της και τις παραδόσεις της είναι ο τοπωνυμικός χάρτης της Ελλάδας, έργο που δεν έχει πραγματοποιηθεί παρά σε πολύ μικρή κλίμακα.
Ο Δήμος Βύρωνα, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής Βύρωνα Υμηττού, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, οι Πρόσκοποι Βύρωνα Καισαριανής, το Σ.Ε.
Συναυλία προς τιμή του Χρήστου Νικολόπουλου, με σκοπό να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για να ενισχύσουμε τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πρώην Παλαί ντε Σπορ).
Επίθεση με μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Δάφνης (στην οδό Λυσίππου 20) πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ομάδα περίπου 15 ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 11μ.
Ποινές κάθειρξης από 31 ως 38 χρόνια και χρηματικές ποινές από 120.
Το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την 'Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων', διοργανώνει την εκδήλωση "Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι" με τη συμμετοχή σπουδαίων εισηγητών και την προβολή του βραβευμένου φίλμ "Ο δρόμος προς τη Δύση". Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 07.
Ένα ξεκάθαρο όραμα φαίνεται ότι έχει η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης πάνω στα ζητήματα που αφορούν το δήμο.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























