Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του CMP Sports School εκδήλωση παρουσίασης του οργανισμού Champions For Life από μέλη των Legends 2004 , της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το Euro στην Πορτογαλία.


Το CMP Sports School, το μοναδικό, μονοθεματικό, αθλητικό ΙΕΚ της χώρας φιλοξένησε τους Πρωταθλητές Ευρώπης Αντώνη Νικοπολίδη, Άγγελο Μπασινά και Τάκη Φύσσα, οι οποίοι μαζί με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του ΙΕΚ και μέλος των Legends 2004, Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Υπεύθυνο Marketing της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life, Δημήτρη Παπανδρέου, ανέλυσαν το όραμά τους για τον οργανισμό που ιδρύθηκε το 2019 και αποτελεί το όχημα των πρωταθλητών του 2004 για διαρκή προσφορά στην ελληνική κοινωνία, τον αθλητισμό και τις ευπαθείς ομάδες.


Μίλησαν για τις δράσεις τους, για τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία στην προσπάθειά τους και για τους μελλοντικούς τους στόχους. Μεταξύ άλλων, τόνισαν τη σημασία να επεκταθούν οι δράσεις στην Περιφέρεια και ιδιαίτερα στα νησιά, προκειμένου τα παιδιά των περιοχών αυτών να γνωρίσουν από κοντά τους θρύλους της Χρυσής Εθνικής. Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του νεαρού φιλάθλου στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκαν στη σημασία να μάθουν τα νέα παιδιά να σέβονται τον αντίπαλο, να αγαπούν το σπορ και να μην είναι αυτοσκοπός η νίκη, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Στο πλαίσιο των τοποθετήσεών τους εξέφρασαν την ελπίδα να γίνει εντονότερη και πιο άμεση η συνεργασία τους με τους φορείς της Πολιτείας και του ποδοσφαίρου και ευχαρίστησαν τους ανθρώπους που τους  στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες του οργανισμού Champions For Life.


Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Ομίλου Ευρωεργασιακή ΑΕ, Δημήτρης Βλάχος και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Νεκτάριος Κοκοτσάκης , ο Διευθυντής Σπουδών του CMP Sports School, Δημήτρης Αποσκίτης και οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Γιώργος Χελάκης και Μάνος Ταραμόπουλος.

https://cmpsports.edu.gr/Ηρώων Πολυτεχνείου 40 - Ηλιούπολη - Αττική

τηλ: 210 99 16 511


Προβλήθηκε 481 φορές

Βασίλης Σπανάκης : ''Δεν μπορούμε να μιλάμε για την επένδυση του Ελληνικού χωρίς την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης και την αναβάθμιση της Λ. Βουλιαγμένης''

Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειου – Πέτρου Σπανάκη, για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους καθημερινά, από την Παρασκευή 01/07/202 έως την Παρασκευή 15/07/2022 και ώρες 9:00 π.μ. – 02:00 μ.μ. στο κτίριο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.

Γ.Σ.Ηλιούπολης: Οι όμιλοι στην Γ. Εθνική και στην Α.2 γυναικών.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) η κλήρωση για την ανακατανομή των ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στους ομίλους του Νότου της Γ' Εθνικής (1ος, 2ος, 3ος) αλλά και στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος).