ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους είχαν διακοπή ρεύματος

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 18 Φεβρουαρίου 2021

Για τέταρτη ημέρα εκατοντάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα μετά τις διακοπές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει ότι θα υπάρξει έκπτωση για όσους επλήγησαν στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα δουν όσοι είχαν διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» η οποία έπληξε ιδιαίτερα έντονα τα βόρεια της Αττικής αλλά και την Εύβοια.

Σημειώνεται ότι οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται για κάποια νοικοκυριά για τέταρτη ημέρα με τους κατοίκους στα βόρεια προάστια να είναι απελπισμένοι.

Τη μείωση των λογαριασμών ρεύματος από τη ΔΕΗ, για τον μήνα Φεβρουάριο, για όσα νοικοκυριά και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής ζήτησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΔΕΗ που μίλησε στο Mega, η εκτίμηση του ποσού της έκπτωσης θα γίνει ανάλογα με την ώρα που διήρκησε η διακοπή ρεύματος και η οποία θα υπολογιστεί με βάση τη γραμμή του δικτύου που ανήκει κάθε νοικοκυριό.

πηγή

Προβλήθηκε 573 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.