Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (2 Απριλίου) το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα : «ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» την Τρίτη στις 6 Απριλίου στις 11:00 π.μ.,

Συμμετοχή δωρεάν - Μέσω πλατφόρμας Zoom

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλ. 210 9766144 (εσωτ. 2) από τις 8:00-16:00 μέχρι τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"


Προβλήθηκε 135 φορές

Spin Bike: 5 tips για να το αξιοποιήσετε σωστά

Σήμερα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που προτιμούν να γυμνάζονται στον χώρο του σπιτιού και όχι σε κάποιο γυμναστήριο. Μπορεί η αγαπημένη σας γυμναστική (και η πιο αποτελεσματική για εσάς) να γίνεται, λοιπόν, με στατικό ποδήλατο. Αλλά πώς μπορείτε αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη από αυτό;

Τα παιδιά της πανδημίας στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (Ντίνα Δασκαλοπούλου, Εύα Παπαδοπούλου)

GEN C: η γενιά του Covid στο ναρκοπέδιο της χαμένης ελπίδας ● Στον αέρα αγορά εργασίας, εκπαίδευση, ψυχική ευεξία, ανθρώπινα δικαιώματα ● Ενας στους δύο νέους με προβλήματα άγχους ή κατάθλιψη.

Στα ''κάγκελα'' οι φαρμακοποιοί - Αντί για ατομικά self test κορωνοϊού, έφτασαν συσκευασίες των 25 τεμαχίων

Έτσι, καλούνται τώρα να μοιράσουν τα υλικά του τεστ σε ατομικά σακουλάκια, για να αρχίσουν να τα παραδίδουν από την Παρασκευή και μετά, σε μαθητές και καθηγητές που θα πάνε στα φαρμακεία για να αναζητήσουν.