Διαμαρτυρία της ΛΕΜΟΤ: Ζητούν μπάρες με ελαστικά υλικά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Στα πέριξ 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Μοτοσικλετιστών (ΛΕΜΟΤ) πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καταγγέλλοντας ότι οι μπάρες που έχει τοποθετήσει η Περιφέρεια Αττικής, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο στους μοτοσικλετιστές.

Δείτε την ανακοίνωση:  

“Οι μπάρες αυτές όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητες αλλά σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι όφειλαν είτε να τις έχουν επενδύσει με ελαστικά υλικά, ή να έχουν τοποθετήσει μπάρες νέας προδιαγραφής. 

Οι μπάρες που τοποθετήθηκαν μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς ή και θάνατο σε αναβάτες. Καλούμε την Περιφέρεια Αττικής, αντί να ασχολείται με ανώφελα μέτρα (όπως η μείωση του ορίου ταχύτητας από 80 σε 70 χλμ στη λεωφ. Βουλιαγμένης στο τμήμα από Αλίμου έως Βούλα, δαπανώντας άσκοπα δημόσιο χρήμα και εργατοώρες), να επενδύσει άμεσα τις επικίνδυνες μπάρες με ελαστικά υλικά. 

Η δράση αυτή συμπίπτει με τα 30 χρόνια από την έναρξη της εκστρατείας της ΛΕΜΟΤ για την ελεύθερη και ασφαλή οδήγηση. Προηγήθηκε άλλη δράση για την επισήμανση επικίνδυνης και παράνομης παράληψης της περιφέρειας Αττικής.” 

πηγή



Προβλήθηκε 879 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια