Δήμος Αγ. Δημητρίου

Παρατηρήθηκε ότι στα περισσότερα φαρμακεία έχουν εξαντληθεί τα δωρεάν self test για το άνοιγμα των σχολείων με αποτέλεσμα παιδιά και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται σε απόγνωση.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζει έγκαιρα και αυτό το έκτακτο περιστατικό με τις Σχολικές Επιτροπές του να διενεργούν εκτάκτως σήμερα προμήθεια 1500 self test για τις ανάγκες των σχολείων μας.


Τα self test δε θα διενεργούνται εντός του σχολείου. Ο γονέας έχει την ευθύνη να πάρει το self test, να το κάνει στο παιδί του και να δηλώσει το αποτέλεσμα στο edupass όπως γινόταν μέχρι πρότινος. Με το αρνητικό αποτέλεσμα στη συμπληρωμένη φόρμα το παιδί μπορεί να μπει στο σχολείο.


Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έχει προετοιμάσει κατάλληλα όλες τις σχολικές εγκαταστάσεις ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν στις αίθουσες με ασφάλεια ενώ βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για ότι προκύψει


Πηγή: www.facebook.com/Dimos.Ag.Dimitriou

Προβλήθηκε 314 φορές

Καλλιθέα: Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένη

Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σκαρφάλωσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας για να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην Καλλιθέα, ώστε να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν λάβει το αντίστοιχο σήμα.

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε βάρος ανηλίκων στη Γλυφάδα - Επτά συλλήψεις, οι έξι ανήλικοι

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, έξι εκ των οποίων είναι ανήλικοι καθώς και πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Επιπρόσθετα στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνονται ακόμα πέντε κηδεμόνες, οι οποίοι και αναζητούνται.

Άγιος Δημήτριος - Ειρηνοδρομία 2022: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή 15 Μαΐου.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και από ώρα 8:00 έως 14:00, θα εφαρμοστούν ορισμένες αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε η Ειρηνοδρομία 2022 να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ασφάλεια των δρομέων και με την ελάχιστη ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των πολιτών.

''Αγκαλιά'' για τους άστεγους από τρεις δήμους της Αττικής (Ελληνικό-Αργυρούπολη, Βύρωνας, Καισαριανή)

Στόχος είναι αρχικά η συμβολή στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης στέγης και στη συνέχεια η προσπάθεια για επανένταξη των ατόμων αυτών στον κοινωνικό ιστό.