Δήμος Αλίμου

Έπειτα από ερωτήματα γονέων που δεν βρήκαν self-test στα Φαρμακεία για να κάνουν τα παιδιά τους, ενόψει του αυριανού ανοίγματος των σχολείων, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:


1. Αύριο το πρωί, όλα τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 π.μ., προκειμένου να χορηγούν self-test στους μαθητές-εκπαιδευτικούς που δεν έχουν καταφέρει να προμηθευτούν. Όλα τα σχολεία εφοδιάζονται με επαρκή αριθμό self-test σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ και αύριο το πρωί θα είναι σε ετοιμότητα κλιμάκιο του Δήμου μας, για να διανείμει δωρεάν και επιπλέον self-test από το στρατηγικό απόθεμα που διαθέτει ο Δήμος μας, σε όσα σχολεία τυχόν χρειαστούν.


2. Το self-test δεν θα γίνεται μέσα στο σχολείο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας. Ο γονέας έχει την ευθύνη να πάρει το self-test και να το κάνει στο παιδί του, το οποίο θα μπορεί να μπει στο σχολείο, εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.


3. Ο Δήμος μας έχει ήδη προετοιμάσει και απολυμάνει όλες τις σχολικές αίθουσες, όλων των σχολικών μονάδων, ενώ βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, ώστε αύριο το πρωί να συνδράμει μαθητές και εκπαιδευτικούς σε κάθε έκτακτη ανάγκη που ενδεχομένως ανακύψει.


πηγή: https://www.facebook.com/DimosAlimouEpisimiSelida/

Προβλήθηκε 267 φορές

Καλλιθέα: Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένη

Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σκαρφάλωσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας για να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην Καλλιθέα, ώστε να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν λάβει το αντίστοιχο σήμα.

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε βάρος ανηλίκων στη Γλυφάδα - Επτά συλλήψεις, οι έξι ανήλικοι

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, έξι εκ των οποίων είναι ανήλικοι καθώς και πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Επιπρόσθετα στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνονται ακόμα πέντε κηδεμόνες, οι οποίοι και αναζητούνται.

Άγιος Δημήτριος - Ειρηνοδρομία 2022: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή 15 Μαΐου.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και από ώρα 8:00 έως 14:00, θα εφαρμοστούν ορισμένες αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε η Ειρηνοδρομία 2022 να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ασφάλεια των δρομέων και με την ελάχιστη ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των πολιτών.

''Αγκαλιά'' για τους άστεγους από τρεις δήμους της Αττικής (Ελληνικό-Αργυρούπολη, Βύρωνας, Καισαριανή)

Στόχος είναι αρχικά η συμβολή στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης στέγης και στη συνέχεια η προσπάθεια για επανένταξη των ατόμων αυτών στον κοινωνικό ιστό.