ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ: ''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022''

Στα πέριξ 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ανδρέας Κονδύλης - Δήμαρχος Αλίμου

Ξεκινάνε στον Άλιμο σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2022, οι δράσεις της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας” για το 2022. Θα διαρκέσουν μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.


Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.


Το 2021 ο Άλιμος αναδείχθηκε 2ος Δήμος, ανάμεσα σε χιλιάδες πόλεις από όλη την Ευρώπη, και βραβεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες.


Δείτε εδώ ολόκληρο το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου:



Προβλήθηκε 656 φορές

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια