Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: 4 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Στα πέριξ 28 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης


Καλορίζικα ! Με μηδενικό κόστος η μεταφορά πλέον των δημοτών μας!


Από την Δευτέρα μπαίνουν σε κυκλοφορία τα 4 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας που υπολογίζεται να εξυπηρετούν μηνιαίως 20 χιλιάδες επιβάτες και στις 3 γραμμές της.

Ίσως είμαστε από τους μοναδικούς δήμους της χώρας με ηλεκτρική δημοτική συγκοινωνία



Να σημειωθεί ότι σήμερα φόρτισαν για πρώτη φορά στους ηλιακούς φορτιστές τους στο εργοτάξιο και θα κινούνται με μηδενικό κόστος για τον Δήμο μας και κυρίως φιλικά προς το περιβάλλον.


Έργα ουσίας και ζωής για την πόλη μας !


πηγή

Προβλήθηκε 520 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.