Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και των αιρετών εκλεγμένων γυναικών του Δήμου, δημιουργήθηκε ένα βίντεο ευαισθητοποίησης ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Παγκοσμίως καθημερινά, εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια βιώνουν διάφορες μορφές βίας.Η βία δεν είναι μόνο σεξουαλική, μπορεί να είναι και ψυχολογική, οικονομική αλλά και σωματεμπορία και βιασμός.

 ''Ο σεβασμός και η αγάπη προς τον άνθρωπο είναι θεμελιώδη στοιχεία του πολιτισμού μας και είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα'' αναφέρει ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.
 

Μίλα - Μη Φοβάσαι, δεν είσαι η μόνη
Μίλα - Μη Φοβάσαι, δεν είσαι μόνη
Μίλα - είμαστε δίπλα σου!


Τώρα μπορείς να μιλήσεις
ΔΩΡΕΑΝ Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900


δες το βίντεο


Προβλήθηκε 96 φορές

Δήμος Αλίμου: ''Διευθυντής σχολικής μονάδας δεν άναβε τη θέρμανση γιατί το θεωρούσε υποτιμητικό''

Σε καταγγελία εναντίον διευθυντή σχολικής μονάδας στο Άλιμο, προέβη ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ότι «κρατούσε κλειστή τη θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται».

Αυτά είναι τα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που συνελήφθησαν στο Παγκράτι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες κατασχεθέντων αντικειμένων καθώς και τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών αλλοδαπών, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές από οικίες

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων ενημερώνει τους μαθητές για την ανακύκλωση.

Στόχος μας, να αποκτήσουν τα παιδιά περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση, ώστε να τους γίνει φυσική συνήθεια η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων και εν γένει του περιβάλλοντος.