Και αυτό το Πάσχα κανένας δημότης μας τόσο στο κοινωνικό παντοπωλείο όσο και στα συσσίτια της εκκλησίας δεν θα μείνει μόνος και η οικογένεια του θα γιορτάσει στο Πασχαλινό της τραπέζι.

Με πολύ αγάπη από την κοινωνική μας υπηρεσία, 400 οικογένειες της πόλης μας έχουν αρχίσει ήδη να παραλαμβάνουν με όλα τα μέτρα προφύλαξης, το πασχαλινό Πακέτο τους που περιέχει νωπό κρέας, πασχαλινά εδέσματα και πολλά γλυκά για τους μικρούς μας φίλους.

Στο Ελληνικό Αργυρούπολη είμαστε όλοι μία οικογένεια Ενωμένοι στα δύσκολα.

Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία στα σπίτια μας.


www.facebook.com/yiannis.konstantatos

Προβλήθηκε 162 φορές

Γλυφάδα: Σε Beach Party έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες και εκτόξευσαν πέτρες σε πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο πάρτι συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα και κατά την διάρκειά του, νεαροί έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες στην παραλία. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και έσπευσε στο σημείο.

Συλλήψεις στο Σκοπευτήριο Καισαριανής για τη διοργάνωση συναυλίας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου με τη συμμετοχή αρκετών μουσικών σχημάτων. Η χθεσινή συναυλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

 Τη στήριξη όλων των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ζητά ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης

Επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιών και Ενηλίκων "Η αυλή του παιδιού" στον Υμηττό, πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.