ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ''

Εντός των τειχών 16 Ιουνίου 2022

Πραγματοποιήθηκε άλλη μια δέσμευση της δημοτικής αρχής προς τους κατοίκους της περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου, για μια εκτεταμένη παρέμβαση στον κεντρικό δρόμο της περιοχής.

• Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Αγίου Κωνσταντίνου, με εργασίες κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μην παρεμποδίζεται η ημερήσια κυκλοφορία των αυτοκινήτων, η λειτουργία των καταστημάτων και η καθημερινότητα των κατοίκων.
• Επισκευάστηκαν και συμπληρώθηκαν με κατάλληλες τεχνικές εργασίες οι σχάρες ομβρίων κατά μήκος των πεζοδρομίων.
• Πραγματοποιήθηκε βαφή των σταγόνων των πεζοδρομίων με κατάλληλο κίτρινο χρώμα, ώστε να είναι πιο ευδιάκριτες για οδηγούς και πεζούς.
• Επισκευάστηκε επικίνδυνο πεζοδρόμιο με ανασηκωμένες πλάκες από ρίζες δένδρου, για την ασφάλεια των διερχομένων.
• Έγινε εκτεταμένη φροντίδα του παρόδιου πρασίνου.
• Επισκευάστηκαν και λειτούργησαν τα δύο συντριβάνια στο προαύλιο του ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου.


Προχωρούμε σταθερά, στην προσεκτική αναμόρφωση της πόλης μας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις γειτονιές που μέχρι τώρα θεωρούνταν ξεχασμένες από όλους και συνεχίζουμε με σχέδιο και προγραμματισμό.


15 Ιουνίου 2022
Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών


https://www.facebook.com/chatzidakisilioupoli/videos

Προβλήθηκε 1438 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.