Αγαπητοί συνδημότες,

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε εκείνους που καθημερινά δίνουν έναν ηρωικό αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Θα ήθελα να συγχαρώ εκ μέρους του Δήμου μας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που εδώ και ενάμιση χρόνο δοκιμάζεται καθημερινά δίνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό, μαζί με όλους τους εργαζόμενους που συμβάλλουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, ως αφανείς ήρωες της εποχής μας.

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να τονίσω ότι όλοι μας και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι του Δήμου μας θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγειονομικής προστασίας, για την ασφάλεια τη δική μας αλλά και των άλλων και να συνδράμουμε κατά αυτόν τον τρόπο στην μείωση της πίεσης που βιώνουν οι υγειονομικοί και το Σύστημα Υγείας.

Ταυτόχρονα με αφορμή την σημερινή ημέρα, θα ήθελα για μια ακόμα φορά να επισημάνω την θέση μας για καλύτερη & δωρεάν δημόσια υγεία για όλους!

Η πρωτοφανής υγειονομική κρίση απέδειξε περίτρανα πως ακόμα και τα πιο προηγμένα συστήματα δημόσιας υγείας παγκοσμίως λύγισαν υπό την πίεση της πανδημίας και ακόμα δοκιμάζονται, τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικών υποδομών όσο και ανθρωπίνων πόρων.

Είναι χρέος της πολιτείας να μεριμνήσει ώστε το Εθνικό Σύστημα Υγείας να στηριχτεί και να αναβαθμιστεί ριζικά, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Καλύτερη υγεία σημαίνει καλύτερη ζωή και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτήν.

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 76 φορές

Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης: Αγωνιστική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Απρίλη με Συγκέντρωση και Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στην κεντρική Πλατεία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.