>"/>

Στο facebook το διαβάσαμε: (εδώ)

''ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μεγάλη διάκριση για τον Άλιμο αποτελεί το 2ο Βραβείο που του απονεμήθηκε πανελλαδικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, για την συμμετοχή του στην "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020".

Η αξιολόγηση έγινε ανάμεσα στους 100 και πλέον ελληνικούς Δήμους που συμμετείχαν στην διοργάνωση, ενώ ο Άλιμος ξεχώρισε και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ανάμεσα στους χιλιάδες Δήμους από όλη την Ευρώπη, που έλαβαν μέρος στην "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας".


Η βράβευση του Δήμου μας πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη (9.9.2021), παρουσία του Υπουργού και των Υφυπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και εκπροσώπων άλλων Υπουργείων, Δήμων και Περιφερειών της χώρας μας.


Η "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας" έχει καθιερωθεί από το 2002 ως ο σημαντικότερος θεσμός της Ε.Ε. για την προαγωγή μορφών μετακίνησης φιλικών στο περιβάλλον (ποδήλατο, ΜΜΜ κ.λπ.), με στόχο τη λιγότερη χρήση του αυτοκινήτου, την προστασία του περιβάλλοντος, την προαγωγή της άσκησης και της υγείας, καθώς και την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης.


Ευχαριστούμε θερμά για την βράβευση, που μας ενθαρρύνει να προσπαθούμε διαρκώς, ολοένα και περισσότερο.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ελληνικούς Δήμους που διακρίθηκαν και ιδίως στον Δήμο Νέων Μουδανιών που πρώτευσε!''Αυτά στον Άλιμο.

Εμείς στην Ηλιούπολη το μόνο που κάνουμε είναι εκδηλώσεις και εκδηλώσεις και εκδηλώσεις και εκδηλώσεις και πληρωμές και πληρωμές και πληρωμές (η ΔΙΑΥΓΕΙΑ γεμάτη)

Βλέπουμε λοιπόν ότι θα πληρώσουμε 14.880,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, για «Διοργάνωση εκδηλώσεων για συμμετοχή του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» - Απόφαση Δημάρχου (14.09.2021) - (ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Μακάρι κάποια στιγμή οι εκδηλώσεις και οι πληρωμές να φέρουν αποτελέσματα για τον Δήμο και τους δημότες... και όχι μόνο φωτογραφικό υλικό αναμνήσεων για τους ''Άρχοντες'' της πόλης...

Προβλήθηκε 385 φορές

Νομιμοποίησαν τις συνεδριάσεις Δήμων και Περιφερειών (Νομοσχέδιο)

Όσο μπορούμε να θυμηθούμε καλύπτοντας τόσα χρόνια το ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόκειται για μία από τις εντυπωσιακότερες νομιμοποιήσεις που έχουμε δει να ψηφίζονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Διεξαγωγή ποδηλατικού γύρου το Σάββατο 18.09.2021, στην Ηλιούπολη. Πότε θα το ανακοινώσει ο Δήμος;

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» για το 2021 με μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την υιοθέτηση πολιτικών προώθησης της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.