Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται ακόμη μια φορά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στην Πλατεία Φλέμινγκ από τις 09:00 έως τις 15:00.
Όλοι οι πολίτες ηλικίας 10 ετών και άνω, μπορούν να προσέλθουν πεζοί και να υποβληθούν στον έλεγχο. Διευκρινίζεται ότι όποιος συμμετέχει πρέπει:
- Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.
- Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.
Η Δημοτική Αστυνομία, δημοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές θα φροντίσουν για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της δράσης, με τήρηση όλων των οδηγιών που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κλπ.)
Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, συνεργάζεται με τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς και λαμβάνει όλα τα μέτρα, για την καλύτερη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.
Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025