Δήμος Ηλιούπολης: ''Έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου 2022-23''

Εντός των τειχών 08 Οκτωβρίου 2022

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00 αρχίζουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, Πουσουλίδου 10 & Χαλκοκονδύλη 16, όπου θα διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Η μεγάλη συμμετοχή καθηγητών φέτος, επιβεβαιώνει τις αξίες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αλλά και τον ίδιο το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που συνεχίζει να προσφέρει σημαντικά, με την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού και την εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών και των μαθητριών του Δήμου Ηλιούπολης.


7 Οκτωβρίου 2022


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 432 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ / ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 18/11, 9.00-12.00 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ''

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η δημοτική αρχή και αντί να επανδρώσει τις υπηρεσίες προσλαμβάνοντας ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό, αφήνει να ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ώστε να θεωρείτε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους.

Ιωάννης Καλλιάνος τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. ''Ποιος είναι ο σχεδιασμός αναφορικά με την κατασκευή της Σήραγγας Ηλιούπολης;''

Οι κάτοικοι των Δήμων Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού, ΕλληνικούΑργυρούπολης και Ηλιούπολης εδώ και πολλά χρόνια διαβιούν καθημερινά σε δυσμενέστατες συνθήκες.