Ημέρα αργίας η Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ημέρα θρησκευτικής κατάνυξης και επίσκεψης στα μνήματα των αγαπημένων οικείων, για την φροντίδα των τάφων και την αφή των καντηλιών.

Φέτος όπως και πέρσι ο Δήμος Ηλιούπολης, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας και των μέτρων περιορισμού, τίμησε τους συμπολίτες που φιλοξενεί η γη μας στο Δημοτικό Κοιμητήριο και τις οικογένειές τους, με την αφή των ταφικών καντηλιών από εργαζόμενους του Δήμου μας.


Ελπίζουμε και ευχόμαστε γρήγορα να περάσει και αυτή η δοκιμασία, ώστε όλοι μας να είμαστε σε θέση να τηρήσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας και να φροντίσουμε τους τάφους των αγαπημένων μας όπως πριν.


Καλή Ανάσταση με πίστη, σεβασμό και αγάπη!


30 Απριλίου 2021
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 228 φορές

Αυτή είναι η συμμορία των ανηλίκων που σκόρπιζε τον τρόμο σε συνομήλικους

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία ανέβαζαν τα κατορθώματά τους και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλιούπολη: Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων (ΕΝ.Δ.Α.)

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

CINE ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' 2021 / ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» της Ηλιούπολης καλωσορίζει και φέτος τους φίλους του κινηματογράφου σε ένα ανακαινισμένο καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για 75% πληρότητα.