Δήμος Ηλιούπολης: Νέα δράση μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης ''Covid-19 Rapid Test'' - Κυριακή 10.04.2022

Εντός των τειχών 10 Απριλίου 2022

Νέα δράση μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σήμερα  Κυριακή 10 Απριλίου 2022, από 09.30 π.μ. έως 03.00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης», με είσοδο από Σοφοκλή Βενιζέλου 114.

Κάθε πολίτης άνω των 10 ετών, μπορεί να προσέλθει και να υποβληθεί στον έλεγχο, αρκεί να έχει μαζί τον ΑΜΚΑ του, Δελτίο Ταυτότητας και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, για να ειδοποιηθεί με sms σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.


https://eody.gov.gr/komy-testing-eody

Προβλήθηκε 1071 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2025-2026''

Γνωστοποιούνται τα παρακάτω προσωρινά αποτελέσματα τα οποία αφορούν τη σειρά κατάταξής τους και δεν επέχουν θέση τοποθέτησης στα Παραρτήματα Αγωγής .