Δήμος Ηλιούπολης: Νέα δράση μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης ''Covid-19 Rapid Test'' - Κυριακή 10.04.2022

Εντός των τειχών 10 Απριλίου 2022

Νέα δράση μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σήμερα  Κυριακή 10 Απριλίου 2022, από 09.30 π.μ. έως 03.00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης», με είσοδο από Σοφοκλή Βενιζέλου 114.

Κάθε πολίτης άνω των 10 ετών, μπορεί να προσέλθει και να υποβληθεί στον έλεγχο, αρκεί να έχει μαζί τον ΑΜΚΑ του, Δελτίο Ταυτότητας και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, για να ειδοποιηθεί με sms σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.


https://eody.gov.gr/komy-testing-eody

Προβλήθηκε 1246 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.