Δήμος Ηλιούπολης: ''Νέες ασφαλτοστρώσεις στην πόλη μας''

Εντός των τειχών 05 Νοεμβρίου 2022

Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης δύο κεντρικών δρόμων της πόλης μας, της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και δεκάδων άλλων, μικρότερων οδών, προχωρούμε στην ασφαλτόστρωση της οδού Κοτζιά στο ύψος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα από την Πλατεία του ΙΚΑ εώς την Πλατεία Κανάρια όπου παρατηρούνταν σημαντικά προβλήματα στο οδόστρωμα.

Τις προσεχείς εβδομάδες οι ασφαλτοστρώσεις σχεδιάζουμε να συνεχιστούν στην οδό Μαραθονομάχων.


Παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση, προχωράμε με σχέδιο και σωστό προγραμματισμό στη βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης μας.


4 Νοεμβρίου 2022


Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης


https://ilioupoli.gr

Προβλήθηκε 1017 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.