Δήμος Ηλιούπολης: Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης,

Εντός των τειχών 31 Μαϊου 2021

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης, ανταποκρινόμενοι θετικά στο αίτημα του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, φωταγωγήσαμε συμβολικά με πορτοκαλί χρώμα το Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Υποστηρίζουμε σταθερά και χωρίς διακρίσεις όσους αγωνίζονται για την στήριξη των ατόμων που πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
Καλούμε την κυβέρνηση να θεσπίσει ένα ολιστικό εθνικό σχέδιο διαχείρισης της νόσου, που θα καλύπτει την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την κοινωνική μέριμνα αλλά και την εργασιακή απασχόληση των ασθενών, αφού στην Ελλάδα μόνο το 20% εργάζεται με πλήρη απασχόληση.
Με την συστράτευση όλων μας, η νόσος αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να νικηθεί!
Καλή δύναμη στους αγωνιστές της ζωής και τους φορείς που τους στηρίζουν!

30 Μαΐου 2021
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης


(Στην φωτογραφία σήμερα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης μαζί με την κυρία Μαρία Κλωναράκη, ταμία του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Αττικής)


πηγή: facebook.com (30.05.2021 και ώρα 11.00 μ.μ.)

Προβλήθηκε 928 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.