Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Σε εγρήγορση βρίσκεται η ομάδα επιφυλακής Πολιτικής Προστασίας με δημοτικούς υπαλλήλους κατάλληλων ειδικοτήτων, εθελοντές της Ε.Ο.Δ.Π.Η. και ειδικά οχήματα για να προβεί σε περίπτωση χιονόπτωσης, σε προληπτική ρίψη αλατιού σε ιδιαίτερα δύσβατες περιοχές της πόλης, γενικά να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό κίνδυνο και να προσφέρει βοήθεια σε κάθε πολίτη, που θα την χρειαστεί.


Επίσης, κατά πάγια τακτική, θα διατίθεται από το Σάββατο 22/1/2022 και για όσο χρειαστεί, η θερμαινόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προς χρήση κάθε συμπολίτη που θα έχει ανάγκη.


Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για χιονόπτωση, έγκαιρα θα ενημερωθούν οι δημότες για δωρεάν διάθεση σάκων με αλάτι, για προληπτική χρήση στα πεζοδρόμια και τις εισόδους τους, ενώ ήδη έχει διανεμηθεί αλάτι στα σχολεία της πόλης.


Εφιστούμε την προσοχή όλων στις μετακινήσεις τους και προτρέπουμε να ακολουθούν τις πάγιες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιπτώσεις ακραίων φαινομένων.


Οι συμπολίτες μπορούν να αναφέρουν βλάβες, ζημιές ή περιπτώσεις ανάγκης βοήθειας συμπολιτών στα τηλέφωνα του Δήμου 2109970001 και - 002 και στα κινητά των δύο, συνυπεύθυνων για την Πολιτική Προστασία, Αντιδημάρχων κκ Γιάννη Αντζινά 6944835410 και Κώστα Σεφτελή 6932379229.


20 Ιανουαρίου 2022
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 262 φορές

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

H διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την προσεχή Κυριακή 22/5, διαθέτει πουλμαν και 100 δωρεάν εισιτήρια για τη δωρεάν μετακίνηση των φίλων της ομάδας.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PISA

Το Υπουργείο Παιδείας προχωράει την Τετάρτη 18 Μάη στην "πιλοτική" εφαρμογή της Ελληνικής PISA και καλεί τους μαθητές (Στ΄ Δημοτικού και Γ΄ Γυμνασίου) 300 Δημοτικών και 300 Γυμνασίων σε όλη την επικράτεια, να διαγωνιστούν στη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά.